HANDELSBETINGELSER


Levering
Da alle værker først bliver printet i det øjeblik, vi har din bestilling, kan leveringstiden være op til 14 dage. Levering sker via GLS til den pakkeshop, der er nærmest din adresse. 

Reklamation
Du har 24 måneders reklamationsret. I tilfælde af at du skulle modtage en beskadiget eller en forkert vare i forhold til din bestilling, bedes du kontakte mig på mail: almottos@gmail.com og beskrive fejlen så detaljeret som muligt. Vedhæft gerne billeder. Gem eventuelt beskadiget emballage. Reklamationen er berettiget, hvis denne er modtaget inden for rimelig tid efter, at du har modtaget varen, og såfremt at fejlen ikke er opstået som følge af forkert  brug af varen, slitage, ringe vedligeholdelse eller på anden måde påført skade.

Fortrydelsesret
Hos Byalessandra.dk køber du en bestillingsvare, som produceres på ordre. Derfor frafalder fortrydelsesretten. Værker kan ikke returneres. 

Copyright og brug af billeder
Det er ikke tilladt at downloade eller på anden måde reproducere billeder fra Byalessandra.dk.

Priser og betaling
De angivne priser er i danske kroner inklusiv moms. Betaling sker via MobilePay til tlf. 2331 1528 medmindre andet er aftalt. Din ordre sendes først afsted efter modtaget betaling.


BYALESSANDRA.DK

Alessandra Santangelo
Tlf. 23311528
almottos@gmail.com
Mobilepay: 23311528

Using Format